Something Wrong with site?

Post Reply
Message
Author
BackToAllNightLights
Capt
Capt
Posts: 1245
Joined: Sun Aug 23, 2015 11:19 pm
Location: just passing thru on my way to
Gender:

Something Wrong with site?

#1 Post by BackToAllNightLights » Sat Jul 16, 2016 11:41 pm

Not getting the "Go to first new post" indicator on any forum.
Thx
History does Not repeat itself through time. It does however, sometimes rhyme.

User avatar
admin
Chief Engineer
Posts: 998
Joined: Sat Aug 22, 2015 12:58 am
Location: By a sunny beach on the NSW South Coast.
Gender:
Age: 75

Re: Something Wrong with site?

#2 Post by admin » Sat Jul 16, 2016 11:46 pm

The only time that shouldn't show up is if you aren't logged in for some reason. Could you try logging out and then back in and see if it is then okay. Thanks.

BackToAllNightLights
Capt
Capt
Posts: 1245
Joined: Sun Aug 23, 2015 11:19 pm
Location: just passing thru on my way to
Gender:

Re: Something Wrong with site?

#3 Post by BackToAllNightLights » Sun Jul 17, 2016 1:32 am

Didn't log out and in but now back to normal, it seems.
Thx
History does Not repeat itself through time. It does however, sometimes rhyme.

G-CPTN
Capt
Capt
Posts: 1265
Joined: Sun Aug 05, 2018 11:22 pm
Location: Tynedale

Re: Something Wrong with site?

#4 Post by G-CPTN » Tue Mar 26, 2019 9:24 pm

Something happened and I had to Login - and, of course I couldn't remember my password.
After several futile attempts I elected for a new password.
Having Logged-in, my usual start page of new posts was bare, so I wasn't able to pick up where I left off . . .

User avatar
admin
Chief Engineer
Posts: 998
Joined: Sat Aug 22, 2015 12:58 am
Location: By a sunny beach on the NSW South Coast.
Gender:
Age: 75

Re: Something Wrong with site?

#5 Post by admin » Tue Mar 26, 2019 10:15 pm

See PM

Admin

Boac
Chief Pilot
Chief Pilot
Posts: 5220
Joined: Fri Aug 28, 2015 5:12 pm
Location: Here

Re: Something Wrong with site?

#6 Post by Boac » Wed Mar 27, 2019 8:16 am

Alison - cannot post image 'in-line' and my password is not being recognised in Edge or Chrome. Currently 'long-term' logged in on FFox.

Pontius Navigator
Chief Pilot
Chief Pilot
Posts: 2774
Joined: Fri Jul 07, 2017 8:17 am
Location: EGXC Lincolnshire
Gender:
Age: 76

Re: Something Wrong with site?

#7 Post by Pontius Navigator » Tue Apr 23, 2019 6:26 pm

Alison, I mentioned this before. There seems to be an echo with double posts. I have had several in the last day where a post is sent before I submit and then gets posted again.

Or I am told another post was made before mine when it is actually mine.

barkingmad
Snr FO
Snr FO
Posts: 237
Joined: Mon Nov 02, 2015 9:13 pm
Location: Another Planet
Gender:
Age: 70

Re: Something Wrong with site?

#8 Post by barkingmad » Mon Jun 03, 2019 8:23 am

Getting a # 403 access forbidden when I try to review a posting this morning.
Clean language and nothing too controversial.

User avatar
admin
Chief Engineer
Posts: 998
Joined: Sat Aug 22, 2015 12:58 am
Location: By a sunny beach on the NSW South Coast.
Gender:
Age: 75

Re: Something Wrong with site?

#9 Post by admin » Mon Jun 03, 2019 8:40 am

When you say "review a posting" are you referring to a post you had already made or one you were about to?

Admin

User avatar
Capetonian
Chief Pilot
Chief Pilot
Posts: 9765
Joined: Sun Aug 23, 2015 7:44 am
Location: Enjoying the self-destruction of the EU.
Gender:
Age: 66

Re: Something Wrong with site?

#10 Post by Capetonian » Mon Jun 03, 2019 9:12 am

I have noticed for a while now that the 'contributions' of some 'contributors', for want of a more appropriate word, come out as meaningless lines of unrelated words, presenting an appearance of utter garbage.
One thing you can say for the French, when civilization falls they have less far to fall than everyone else.

k3k3
Capt
Capt
Posts: 269
Joined: Thu Sep 10, 2015 9:44 pm
Location: In the Transit Lounge

Re: Something Wrong with site?

#11 Post by k3k3 » Mon Jun 03, 2019 9:43 am

Capes is on form this morning.

barkingmad
Snr FO
Snr FO
Posts: 237
Joined: Mon Nov 02, 2015 9:13 pm
Location: Another Planet
Gender:
Age: 70

Re: Something Wrong with site?

#12 Post by barkingmad » Mon Jun 03, 2019 4:51 pm

Sorry for late response, Admin, I've been mowing lawns in rare north England sunshine.

#403 was when trying to review a posting I had composed before submitting.

barkingmad
Snr FO
Snr FO
Posts: 237
Joined: Mon Nov 02, 2015 9:13 pm
Location: Another Planet
Gender:
Age: 70

Re: Something Wrong with site?

#13 Post by barkingmad » Fri Jun 07, 2019 7:40 am

I knocked the https:// off the link posted and no more 403 Access Forbidden.

Post Reply